Dag 15 – De kliniek

12 augustus. Jasmijn voelt zich al iets beter. We vragen de receptie om een taxi naar de vaccinatie locatie, maar de dokter is al onderweg voor een andere patiënt. Er wordt wat gebeld. Hij neemt Jasmijns eerste vaccinatie mee.

Ondertussen houdt Pepijn niets binnen, de dokter gaat het druk krijgen met ons.

Bij aankomst stelt hij ineens een ander schema voor dan we gisteren hadden besproken. Wij bellen nogmaals de verzekering en die adviseert om het eerste vaccinatie schema aan te houden. Zo gezegd zo gedaan.

Voor de andere patiënt raadt de dokter aan om een infuus te nemen om uitdroging te voorkomen. Ik bel weer de verzekering. Die verwijzen ons door naar een emergency post in Ubud. De receptie regelt een taxi. Om 12.00 zitten we in de taxi.

Het is druk in de kliniek. We moeten wachten en worden na 1,5 uur geholpen. Pepijn moet daar blijven, ik wandel terug. Een flinke wandeling over spannende wegen.

Na 3 uur wandel ik weer richting Pepijn. Hij is klaar en voelt zich beter. We halen in de avond Grieks. De thuisbezorgd meneer doet een kostuumwissel voor onze neus. Hij rijdt blijkbaar voor twee bedrijven. We call it a day.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *