Dag 14 – Koorts

11 augustus. Lekker uitslapen! Althans Patty, Amber en ik. Jasmijn wilde graag uitslapen maar die zat al vroeg rechtop in haar bed. Pepijn en Jasmijn zijn daarom al vroeg gaan ontbijten. En de rest erna. Het ontbijt is simpelweg een tegenvaller. Totaal niet wat we gewend zijn tot nu toe, maar we laten dat ons plezier niet bederven. We boeken een All Terrain Vehicle tour via het hotel. We hebben de plaatjes gezien en zin in actie.

Na het eten wandelen we met Amber in de omgeving. We komen voor het eerst een echte supermarkt tegen. Gezien de ervaring bij het ontbijt stellen we alvast onze lunch samen in de supermarkt. Ciabatta met tonijn!

We hangen heerlijk aan de zwembadrand en gaan in de middag wat rusten. Midden in de stad, tussen de rijsvelden en wat een uitzicht!

Helaas wordt Jasmijn met hele hoge koorts wakker. Uit het niets. Omdat ze gisteren ‘gekrabd’ is door een aap bellen we de dokter/verzekering. Eurocrisis raadt toch met klem aan om een rabiës vaccinatie schema te volgen. We moeten morgen de eerste halen. De tweede moeten we op de Gili eilanden halen en de derde op de dag van vertrek naar Nederland. Dat wordt iets om morgen te gaan regelen.

In de avond halen Pepijn en ik Pizza en zeggen we de ATV trip van morgen af. Het loopt vandaag anders dan vooraf bedacht.


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *